Logopediepraktijk Venserpolder

Over ons

Jennifer Schenkers-Finch

Ik ben in september 2010 afgestudeerd als logopediste aan de hoge school Zuyd te Heerlen en Artevelde hogeschool te Gent.  Na het afstuderen ben ik meteen aan het werk gegaan in een praktijk. Ik behandel voornamelijk kinderen met spraak- en taalproblemen. Ik heb veel affiniteit met kinderen met taal- en spraakproblemen, kinderen en volwassenen met stemproblemen maar ook met leerstoornissen zoals dyslexie, dyscalculie. De overige behandelgebieden zijn stotteren, articulatiestoornissen, stem en afwijkende mondgewoonten. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met dyscalculie (rekenstoornissen). Tevens heb ik gewerkt bij een VSO (voortgezet speciaal onderwijs). Hier heb ik veel ervaring opgedaan m.b.t.  kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar met ernstige spraak/taalproblemen, gehoorstoornissen en met een autistische stoornis.

Wendy Suttle

Sinds april 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht in de opleiding Logopedie. Tijdens mijn werkjaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken en in het reguliere basisonderwijs. In de stageperiodes van de Logopedie opleiding heb ik o.a. ervaring opgedaan in een dagbesteding en in een Pedologisch instituut. Sinds september 2012 ben ik mede-eigenaar van Logopediepraktijk Venserpolder. Ik vind het belangrijk dat ik naast de ‘gewone’ logopediecliënten, ook bijzondere cliënten kan behandelen in de praktijk. Door de bezuinigingen binnen de verschillende instellingen en instanties, zoeken steeds meer cliënten een vrijgevestigde logopedist op.  Ik ben erg trots op mijn beroep als logopedist, vooral als ik cliënten na enige tijd behandelen vooruit zie gaan. Voor optimale vooruitgang is multidisciplinaire samenwerking nodig.  Door multidisciplinair te werk te gaan behaal je betere resultaten voor de cliënt.

Hasna Doudouh

Mijn naam is Hasna Doudouh. In juli 2018 heb ik mijn studie Logopedie aan de hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het onderzoeken en behandelen van kinderen met taal- en/of spraakproblemen. Na mijn afstudeerstage bij logopediepraktijk Venserpolder, ben ik ook hier mijn loopbaan gestart. Momenteel behandel ik voornamelijk (meertalige) kinderen met spraak- en/of taalproblemen. Geen persoon en hulpvraag is gelijk, waardoor ik het iedere keer weer een uitdaging vind om een behandelprogramma op te stellen dat aansluit bij de persoonlijke behoeftes en mogelijkheden van de cliënt. 

Op woensdag en donderdag werk ik op locatie venserpolder en vrijdag op locatie bijlmerdreef.

Sümeyye Gürbüz

Ik ben Sümeyye Gürbüz. Sinds januari 2019 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Utrecht. Per direct ben ik in februari gestart met mijn loopbaan op mijn afstudeerstage. Ik heb voornamelijk ervaring kunnen opdoen in het onderzoeken en behandelen van (meertalige) kinderen met spraak-en taalproblematiek. Werken met kinderen is mijn passie, dat is een van de redenen waarom ik mijn werk met plezier doe. Ook de vooruitgang die mijn cliënten boeken gedurende de therapie, doet mij telkens denken aan hoeveel men kan bereiken met logopedie.
In de toekomst zal ik mij willen verdiepen in meertaligheid, Nederlandse Gebarentaal en in tig andere vlakken binnen de logopedie, want uitgeleerd in dit beroep ben je nooit. Dat houdt het juist leuk en interessant voor mij!
Binnen onze praktijk ben ik werkzaam op twee locaties: Gezondheidscentrum Venserpolder (woensdag en vrijdag) en Gezondheidscentrum Holendrecht (donderdag).